Linkedin Instagram

POSTGRAU EN VALORACIONS IMMOBILIÀRIES

DATA: 19/10/2021

7a Edició. FORMAT HÍBRID. Presencial o online

Data inici: 19/10/2021

Data final: 09/05/2022

Horari: De dilluns a dijous de 16 a 20 h

Durada: 188 hores

Lloc:

ONLINE per videoconferència amb el programa ZOOM o PRESENCIALMENT al Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona

Crèdits: 27 ECTS

Presentació:

Observant com es troba el mercat immobiliari actual, el Diploma de Postgrau en Valoracions Immobiliàries pretén aprofundir en el coneixement i l’aplicació dels diversos instruments que permeten adquirir una formació integral en totes les matèries que intervenen en el món empresarial i professional immobiliari: la promoció, construcció, intermediació, valoració, peritatge, administració i gestió d’immobles; així com l’organització i gestió d’aquestes empreses, sense oblidar el màrqueting i la comercialització.

Objectius:

El Diploma de Postgrau en Valoracions Immobiliàries pretén formar professionals qualificats per a llocs de treball de responsabilitat en empreses del sector immobiliari —promoció, construcció, intermediació, administració i gestió d’immobles— i capacitar-los per desenvolupar les tasques corresponents en els àmbits de la gestió i direcció empresarial.

Sortides professionals:

El Diploma de Postgrau en Valoracions Immobiliàries forma especialistes, entre altres,  per a les següents sortides professionals:

 • Especialista en la promoció i construcció d’edificis, (anàlisi del mercat, viabilitat de la promoció, gestió d’obra, etc.).
 • Especialista en intermediació immobiliària, (preus de mercat, fases de la compra-venda, del lloguer d’immobles, etc).
 • Especialista en administració de finques, constitució de comunitats de propietaris i gestió de la comunitat i de lloguers.
 • Especialista en valoracions immobiliàries i peritatges judicials.

Sistema d’avaluació:

 • Assistència mínima al 80% de les sessions (si s’escau es realitzaran visites addicionals a entitats del sector).
 • Elaboració de treballs pràctics.
 • Cada mòdul s’avalua de forma individual.

Preu 2.460,00  (veure descomptes)

Inscripció: matricula’t

Actualitat

 • Màster en estudis immobiliaris

  7a Edició. FORMAT HÍBRID. Presencial o online

  Inici: 07/10/2021

  Inscripció

  Matricula’t

 • Quaranta-dosè estudi de preus de mercat

  Estudi de preus d'habitatges d'obra nova, de segona mà i de lloguer, a onze ciutats de la nostra província (Banyoles, Blanes, Figueres, Girona, Lloret de Mar, Olot, Palamós, Roses, Salt, Sant Feliu de Guíxols, i Santa Coloma de Farners).

 • Targeta Professional de la Construcció (TPC)

  El Gremi és un punt de tramitació de la Targeta Professional de la Construcció, adreçada als treballadors del sector.

 • Estudi oferta d'habitatges de nova construcció 2020

  Aquest estudi exposa els resultats d’un treball de camp portat a terme durant el 2020, on es resumeixen les dades de l’oferta del mercat residencial d’obra nova.

 • Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana

  El Col·legi d'Arquitectes de la Demarcació de Girona, el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Girona i el Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona, van fundar l'observatori per tal de  fomentar polítiques i estratègies relacionades amb la Rehabilitació i Renovació Urbana.

  www.obre.cat

 • Conveni amb Dual

  Conveni de col·laboració amb Dual, per donar cobertura a les empreses a través de pòlisses d'afiançament de quantitats anticipades, a partir de la concessió de la llicència d'edificació.

Vols fer-te soci del Gremi?

Forma part del col·lectiu de referència a Girona per als professionals del sector de la promoció i l'edificació

Consulta els avantatges