Linkedin Instagram

EL GREMI

Al servei dels professionals del sector

de la promoció i la construcció de Girona

QUI SOM

Les primeres empreses promotores-constructores sorgeixen a Espanya a principis dels anys 60, esdevenint l’inici de la nova professió de promotor-constructor d’edificis, i representant aquest fet una profunda transformació del concepte que fins aleshores es tenia del constructor tradicional, que només actuava per encàrrec de tercers.

La gran diferència entre el constructor tradicional i el promotor-constructor, és la que aquest últim no executa cap encàrrec concret, sinó que basant-se en el seu coneixement del mercat, desenvolupa un procés complet de construcció-promoció, que comença amb l’adquisició del sòl, i comprèn la redacció del projecte, la construcció de l’immoble, i la seva venda o lloguer per entitats independents (habitatges, locals i aparcaments) a l’usuari final.

Aquesta professió complexa i d’alt risc, comporta la necessitat de coneixements molt diversos, i és degut a això, que varen sorgir a moltes províncies, diferents associacions professionals fundades pels promotors-constructors.

El nostre Gremi va néixer l’any 1976, fruit de la presa de consciència d’un grup d’empresaris promotors-constructors, que varen veure la necessitat d’associar-se per afrontar conjuntament, els problemes i els reptes sorgits de l’exercici de l’activitat professional.

La constant i progressiva professionalització i especialització de la nostra activitat, obliga a disposar en tot moment del millor assessorament i de la informació més actualitzada possible, per poder desenvolupar amb les màximes garanties l’execució dels projectes.

La filosofia que guia el nostre Comitè Executiu i la nostra Junta Rectora, és la de no limitar-se a assessorar i resoldre problemes, sinó intentar preveure els mateixos participant en les diferents Comissions Consultives de l’Administració (estatal, autonòmica i local), intentant portar a les mateixes les inquietuds i els coneixements dels professionals.

ÒRGANS DE GOVERN

JUNTA RECTORA
 • President
  · Sr. Miquel Bosch Gardella
 • Vicepresident
  · Sr. Josep Carreras Bech
 • Secretari
  · Sr. Ferran Barneto Soto
 • Tresorer
  · Sr. David Cano Estañol
 • Vocals
  · Sr. Christian Balló Caroën
  · Sr. Hipòlit Bouisson Lloveras
  · Sr. David Busquets Bertran
  · Sr. Josep Capdeferro Maureta (P H)
  · Sra. Belén Cobo del Arco
  · Sr. Josep M. Coll Viader (P H)
  · Sr. Joan Gual Balmanya
  · Sr. Albert Parés Hereu
  · Sr. Joan Antoni Prat San Román (P H)
  · Sr. Antoni Quintana Mas
  · Sr. Genís Sastregener Surroca

Vols fer-te soci del Gremi?

Forma part del col·lectiu de referència a Girona per als professionals del sector de la promoció i l'edificació

Consulta els avantatges