Linkedin Instagram

PROPOSTES DE BANKINTER AL SECTOR IMMOBILIARI

DATA: 18/02/2021

Després d’un any de crisi pandèmica, els indicadors apunten a un creixement moderat de les compravendes per aquest 2021, per finalment passar a un 2022 amb un nou cicle d’expansió del sector immobiliari. Davant d’aquest escenari és necessari saber quin serà el comportament de les entitats de crèdit davant la viabilitat dels projectes a fiançar i l’anàlisi dels riscos.
En aquest webinar es pretén conèixer quines seran les perspectives de finançament per aquest 2021 i amb quines condicions ens trobarem a l’hora de presentar un projecte.

Actualitat

 • Màster en estudis immobiliaris

  7a Edició. FORMAT HÍBRID. Presencial o online

  Inici: 07/10/2021

  Inscripció

  Matricula’t

 • Quaranta-dosè estudi de preus de mercat

  Estudi de preus d'habitatges d'obra nova, de segona mà i de lloguer, a onze ciutats de la nostra província (Banyoles, Blanes, Figueres, Girona, Lloret de Mar, Olot, Palamós, Roses, Salt, Sant Feliu de Guíxols, i Santa Coloma de Farners).

 • Targeta Professional de la Construcció (TPC)

  El Gremi és un punt de tramitació de la Targeta Professional de la Construcció, adreçada als treballadors del sector.

 • Estudi oferta d'habitatges de nova construcció 2020

  Aquest estudi exposa els resultats d’un treball de camp portat a terme durant el 2020, on es resumeixen les dades de l’oferta del mercat residencial d’obra nova.

 • Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana

  El Col·legi d'Arquitectes de la Demarcació de Girona, el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Girona i el Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona, van fundar l'observatori per tal de  fomentar polítiques i estratègies relacionades amb la Rehabilitació i Renovació Urbana.

  www.obre.cat

 • Conveni amb Dual

  Conveni de col·laboració amb Dual, per donar cobertura a les empreses a través de pòlisses d'afiançament de quantitats anticipades, a partir de la concessió de la llicència d'edificació.

Vols fer-te soci del Gremi?

Forma part del col·lectiu de referència a Girona per als professionals del sector de la promoció i l'edificació

Consulta els avantatges