Linkedin Instagram

SESSIÓ INFORMATIVA: SISTEMA DE CALEFACCIÓ PER TERRA RADIANT – SCHLÜTER BEKOTEC THERM

DATA: 23/03/2021

Schlüter-BEKOTEC-THERM és un sistema de terra radiant hidràulic integrat en plaques de nòduls. El seu sistema constructiu patentat, juntament amb una tecnologia de calefacció innovadora, fan que el resultat sigui un paviment climatitzat de ràpida reacció amb una temperatura d’impulsió molt baixa.

La seva instal·lació és ràpida i sense complicacions, pensat tant per obra nova com per rehabilitacions.

Schlüter ens ofereix, en aquesta sessió informativa, l’oportunitat de conèixer el sistema constructiu d’aquest material, així com exemples de la seva instal·lació.

PROPERES FORMACIONS

Actualitat

 • Quaranta-sisè estudi de preus de mercat

  Estudi de preus d'habitatges d'obra nova, de segona mà i de lloguer, a onze ciutats de la nostra província (Banyoles, Blanes, Figueres, Girona, Lloret de Mar, Olot, Palamós, Roses, Salt, Sant Feliu de Guíxols, i Santa Coloma de Farners).

 • Targeta Professional de la Construcció (TPC)

  El Gremi és un punt de tramitació de la Targeta Professional de la Construcció, adreçada als treballadors del sector.

 • Estudi oferta d'habitatges de nova construcció 2022

  Aquest estudi exposa els resultats d’un treball de camp portat a terme durant el 2022, on es resumeixen les dades de l’oferta del mercat residencial d’obra nova.

 • Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana

  El Col·legi d'Arquitectes de la Demarcació de Girona, el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Girona i el Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona, van fundar l'observatori per tal de  fomentar polítiques i estratègies relacionades amb la Rehabilitació i Renovació Urbana.

  www.obre.cat

 • Conveni amb Dual

  Conveni de col·laboració amb Dual, per donar cobertura a les empreses a través de pòlisses d'afiançament de quantitats anticipades, a partir de la concessió de la llicència d'edificació.

 • Conveni amb Tecnicasa

  Conveni de col.laboració amb Tecnitasa amb l'objectiu de donar cobertura a les nostres empreses en matèria de valoracions immobiliàries amb unes condicions preferents.

Vols fer-te soci del Gremi?

Forma part del col·lectiu de referència a Girona per als professionals del sector de la promoció i l'edificació

Consulta els avantatges