Linkedin Instagram

ACTUACIÓ DE LES DISTRIBUÏDORES EN LES CONNEXIONS DE NOUS SUBMINISTRAMENTS ELÈCTRICS

DATA: 04/03/2021

L’activitat de les empreses distribuïdores d’energia consisteix a atendre les sol·licituds de nous subministraments elèctrics o ampliació dels existents. Tenen l’obligació de remetre als sol·licitants la informació relativa a les condicions tècniques, on s’especifica el punt de connexió a la xarxa i els treballs a realitzar, i les condicions econòmiques especificant la valoració dels treballs.

L’objectiu de la sessió és informar del funcionament de la distribuïdora d’energia elèctrica i el plantejament i resolució de dubtes o preguntes amb els responsables de nous subministraments de la zona. A banda, s’aprofita per presentar la nova web de eDistribucion que, de forma online, conté noves funcionalitats que poden ser d’utilitat en la gestió de les sol·licituds de nous subministraments.

PROPERES FORMACIONS

Actualitat

 • Quaranta-setè estudi de preus de mercat

  Estudi de preus d'habitatges d'obra nova, de segona mà i de lloguer, a onze ciutats de la nostra província (Banyoles, Blanes, Figueres, Girona, Lloret de Mar, Olot, Palamós, Roses, Salt, Sant Feliu de Guíxols, i Santa Coloma de Farners).

 • Targeta Professional de la Construcció (TPC)

  El Gremi és un punt de tramitació de la Targeta Professional de la Construcció, adreçada als treballadors del sector.

 • Estudi oferta d'habitatges de nova construcció 2023

  Aquest estudi exposa els resultats d’un treball de camp portat a terme durant el 2023, on es resumeixen les dades de l’oferta del mercat residencial d’obra nova.

 • Observatori de la Rehabilitació i Renovació Urbana

  El Col·legi d'Arquitectes de la Demarcació de Girona, el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Girona i el Gremi de Promotors i Constructors d'Edificis de Girona, van fundar l'observatori per tal de  fomentar polítiques i estratègies relacionades amb la Rehabilitació i Renovació Urbana.

  www.obre.cat

 • Conveni amb Dual

  Conveni de col·laboració amb Dual, per donar cobertura a les empreses a través de pòlisses d'afiançament de quantitats anticipades, a partir de la concessió de la llicència d'edificació.

 • Conveni amb Tecnicasa

  Conveni de col.laboració amb Tecnitasa amb l'objectiu de donar cobertura a les nostres empreses en matèria de valoracions immobiliàries amb unes condicions preferents.

Vols fer-te soci del Gremi?

Forma part del col·lectiu de referència a Girona per als professionals del sector de la promoció i l'edificació

Consulta els avantatges